Daftar Ahli Shaklee, Dapat FREE Vitalea

Alhamdulillah, begitu ramai sekali yang hubungi Yana untuk membuat pembelian vitamin Shaklee dengan terus daftar ahli Shaklee.

Free Sebotol Vitalea

Alhamdulillah, begitu bertuahya mereka kerana dari bulan May lagi sehingga ke bulan October ini, sesiapa yang mengambil langkah bijak membuat pembelian dengan daftar terus sebagai ahli Shaklee akan mendapat  VITALEA with iron tablet secara PERCUMA!

PERCUMA? Betul ke PERCUMA?

Ya, memang betul PERCUMA. Tak perlu bayar pun untuk sebotol vitalea tersebut.

Sempena menyambut ulangtahun vitalea yang ke 100, bertuah la sesiapa yang membuat pembelian mana-mana produk Shaklee dan register sebagai ahli terus,  sebab dapat PERCUMA aje sebotol vitalea yang berharga RM88.75.

Apa kelebihan Vitalea ni?

Satu keistimewaan yang tak dapat disangkal lagi ialah multivitamin tertua dunia. Dari formula vitalea la terbit perkataan vitamin yang diguna pakai hingga ke hari ini. 

Antara kelebihan lain Vitalea ialah:
  • Mengandungi 28 mineral dan vitamin yang diperlukan oleh orang dewasa
  • Vitalea disaluti oleh spirulina
  • Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai “Explo-tab”.
  • Vitamin paling pantas melarut dalam air dan tubuh manusia.
  • Menjalani 349 ujian kawalan mutu
  • Hadir bersama iron elemen, multivitamin terbaik untuk mereka yang mengalami anemia terutama ibu hamil
  • Disokong oleh 7 kajian klinikal
  • Salutan micro memastikan asid folic dapat diserap oleh badan dengan lebih berkesan
NOTA: 


Produk Shaklee ini hanya memberi kesan yang optimum apabila dimakan dengan cara yang betul. Sebagai pengedar Shaklee yang bertauliah, Yana bertanggungjawab untuk memastikan anda mendapat kesan yang maximum. Hanya pelanggan Yana sahaja yang akan mendapat consultation percuma berkenaan product. Yana tidak bertanggungjawab untuk consult pelanggan orang lain. 

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.