Menghilangkan Mengantuk dengan Cinch Tea Shaklee

Musim perayaan akan tiba tidak lama lagi. Sudah semestinya ramai yang akan pulang beraya ke kampung.

Ramai yang mencari ubat untuk tahan mengantuk. Ada yang mengambil kopi sebagai alternatif untuk tahan mengantuk semasa memandu pulang beraya ke kampung nanti.

Untuk yang akan memandu dalam perjalanan yang jauh, bolehlah ambil Cinch Tea Shaklee untuk menghilangkan rasa mengantuk.Cinch Tea Shaklee dapat memberi tenaga untuk anda. Anda akan tak rasa mengantuk lepas minumnya. Itulah pengalaman ibu muda dalam video ini.Apa Kandungan Cinch Tea ni?

Dia ada 4 jenis ekstrak tea yang special. Cinch Tea sahaja ada rumusan hebat macam ni. Dia ada:1) Matcha Green Tea Powder
2) Red Tea Extract
3) White Tea Extract
4) Rooibos Red Tea Extract

Anda bebas untuk bancuh ia dengan air panas atau air sejuk. Ataupun boleh tambah perisa lain seperti lemon dan halia. Lagi menyelerakan.


0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.