Pesakit Kanser Ikhtiar Dengan Vivix

Alhamdulillah dengan vivix dapat kembali dengan rutin harian even tengah sakit KANSER OVARI. Kita ikhtiar Allah jua penyembuh.Ni testimoni vivix shaklee. Dulu Leeya ni hanya pengguna shaklee. And now dia dah jadi SID. Most  SID join ahli shaklee sebab dorang pernah guna product shaklee and alami perubahan.

Sedikit perkongsian daripada salah seorang sahabat yang diduga Allah mempunyai kanser ovari dan terpaksa dibuang keseluruhan peranakan beliau.

Selepas operation membuang peranakkan, beliau mengalami simptom seperti mereka yang mengalami menopous.. Iaitu sakit lutut, sakit pinggang, lemah badan, rasa panas satu badan dan sebagainya.

Alhamdulillah selepas consume VIVIX SHAKLEE, beliau mengalami perubahan pada kesihatan beliau.. Tidak lagi lesu dan pucat serta badan semakin bertenaga.

Untuk pesakit kanser sangat digalakkan utk mengambil vivix kerana vivix sangat bagus dan terbaik untuk memulihkan semula sel-sel yg banyak rosak semasa kemoterapi.

InshaAllah ikhtiar dengan vivix mampu membantu memberikan tenaga dan menyihatkan tubuh badan InshaAllah kerana vivix tinggi dengan ANTIOKSIDAN.

InshaaAllah kanser bukan pengakhiran sebuah kehidupan.. Sebaliknya permulaan kepada sebuah kehidupan yg lebih bermakna.

Buat semua pesakit kanser, please be strong ya.. Allah pasti sedang rencanakan sesuatu yang lebih baik buat anda.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.