GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ


Alhamdulillah, berkesempatan untuk join giveaway sempena 2nd Anniversary Blog Akif Imtiyaz. Apa yang istimewanya giveaway ini ditaja sepenuhnya oleh HALWA ATTIRE.

Pernah dengar tak HALWA ATTIRE? Halwa Attire menyediakan pelbagai Koleksi pakaian maternity khususnya untuk ibu hamil kelihatan bergaya dan stylish.

Koleksi Halwa Attire semuanya cantik-cantik. Ada pelbagai koleksi, rambang mata nak memilihnya. Lagi satu, baju-baju kat Halwa Attire ni up to date. Walaupun mengandung, ibu-ibu masih boleh bergaya dan tampil anggun.

Koleksi baju di Halwa Attire ada pelbagai saiz. Dari saiz yang paling kecik, hingga ke paling besar, semuanya ada. Lagi satu, harga baju-baju ini juga jimat dan berbaloi.

Kat bawah ini antara koleksi baju Halwa Attire.




Macam-macam ada. Blouse ada, T-shirt pun ada.

Untuk lebih koleksi lagi, bolehlah jenguk Facebook and Instagram Halwa Attire seperti berikut.

PAGE FACEBOOK
❤. HALWA ATTIRE- https://www.facebook.com/halwaattire

INSTAGRAM
❤. HALWA ATTIRE - https://instagram.com/halwaattire/

5 comments.. read them below or add one

NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR 5 September 2015 2:34 PTG
salam..singgah cn good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/giveaway-2nd-anniversary-blog-akif.html
fifi fizah (pearl) fifi fizah (pearl) 7 September 2015 9:40 PG
gd luck..fzah dr GA yg smaa..:)

http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/giveaway-2nd-anniversary-blog-akif.html
Mardiah Diana Mardiah Diana 7 September 2015 8:13 PTG
Salam singgah sini jalan2 di sini dari segmen yang sama..semoga berjaya...

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/giveaway-2nd-anniversary-blog-akif.html
Fiefi Irafizah Fiefi Irafizah 15 September 2015 3:53 PTG
good luck!


Fiefi dr GA yg sama =)

http://blogfiefi.blogspot.my/2015/09/giveaway-2nd-anniversary-blog-akif.html
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 15 September 2015 11:30 PTG
Salam ..TERIMA KASIH sudi join GIVEAWAY.. Tunggu UPDATE Terkini SENARAI PESERTA ...

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.