Jana Pendapatan dengan Program Affliate Simple Hijab

Assalamualaikum semua. Baru-baru ini Yana ada nampak satu post kat Instagram Simple Hijab. Simple Hijab ada tawarkan program affliate iaitu satu program yang promote link dan dapat duit. Senang kan? Promote sahaja link dan terus dapat duit.


Simple Hijab merupakan sebuah butik tudung. Untuk anda semua yang nak mulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal, bolehlah cuba program affliate ini.

Yana pun baru pertama kali nak cuba program affliate ini. Jom lah sama-sama kita cuba menjana pendapatan melalui program affliate Simple Hijab.

Cepat ajak kawan-kawan pun join sama. Masih belum terlambat lagi tau. Simple Hijab baru sahaja mulakan program ini. Jangan lepaskan peluang keemasan yang dah ada depan mata ini untuk dapat pendapatan sampingan tiap-tiap bulan.


Daftar sekarang melalui link berikut: [KLIK SINI]

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate SIMPLEHIJAB ini adalah:
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.

Apa yang lebih menarik lagi?
• Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
• Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada barangan) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh 'your referred agents' ke sistem kami.
• Namun anda tidak akan menerima sebarang komisen bagi pembelian daripada pelanggan yang di-referred oleh agent yang di-referred oleh 'your referred agents'.

BE OUR AGENT NOW & GRAB YOUR CHANCE TO EARN MONTHLY COMMISSION.

Free registration.

You don't need to keep stocks.

You don't need to handle orders.

All you do is just sharing URLs and earn comission.

Apa tunggu lagi ? JANA WANG DENGAN PROGRAM AFFILATE SIMPLEHIJAB :D

jom daftar segera !! - [KLIK SINI]

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.