Ada apa dengan #MYCyberSALE2015 ?

Assalamualaikum. Siapa kat sini ulat buku? Untuk penggemar buku sekalian, Yana ada berita baik yang ingin dikongsikan.

Berita baik ini juga khusus untuk yang suka shopping online macam Yana. Tak lama lagi akan diadakan #MYCyberSALE2015 . Banyak juga company yang mengambil bahagian kali ini. #MYCyberSALE2015 ini berlangsung dari 28 September sehingga 2 Oktober 2015.

Tapi, kat sini Yana nak kongsikan #MYCyberSALE2015 khusus untuk buku sahaja. 


1. Bookcafe

Bookcafe mengadakan promosi sehingga 90%. Alahai murahnya. Sampaikan ada buku yang dijual dengan hanya RM1 sahaja.


Kena cepat tau, nanti dah out of stock, jangan menangis tepi bucu katil pula.

2. Smo book stores

Yang istimewanya dekat smo book stores sempena #MYCyberSALE2015 ialah penghantaran PERCUMA untuk pembelian yang melebihi RM100.

Yang istimewanya lagi, smo tawarkan hadiah yang menarik untuk pembeli pertama, untuk pembeli terbanyak dan banyak lagi hadiah yang menarik disediakan.

Apa tunggu lagi, cepat pilih buku yang anda berkenan di sini.

3. Bookxcess


Sebelum ini bookxcess sentiasa buat sale 50-80% sepanjang tahun.

Untuk #MYCyberSale2015 , bookxcess buat sale yang meletop untuk item yang terpilih.


Alahai, terliurnya. Cepat lah pilih buku mana yang berkenan.


Happy shopping!
Ada apa dengan #MYCyberSALE2015 ?

1 comment... add one now

Along Polimas Along Polimas 1 Oktober 2015 8:32 PG
Bestnya...
DIGI juga ada offer kat AM..
Beli di lazada lebih rm130 dapat coupon rm30...
kikiki..
Follow blog AlongMisuari

Artikel TERBARU AM
Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

HOT ITEM..
LeoRa For Men
LeoRa For Women

Terima Kasih
AlongMisuari


Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.