Set Kecantikan Kulit Shaklee: Wajah Berseri-seri

Bercakap mengenai ceria dan wajah berseri-seri ni, setiap orang mengimpikan kulit yang cantik dan wajah berseri-seri termasuklah saya sendiri. Kali ini, saya nak kongsi Set Kecantikan Kulit Shaklee (Top 3 Beauty Supplements) dan juga tentang rahsia untuk dapatkan kulit cantik berseri-seri. Setiap kaum hawa semestinya mengimpikan tona kulit yang sekata, kulit tidak kusam, bebas daripada jerawat dan parut. Untuk mendapatkan semua itu, marilah kita beralih arah kepada set kecantikan kulit shaklee.

Jom kita intai apa yang ada dalam set kecantikan Shaklee ni :)


Top 3 BEAUTY SUPPLEMENTS!! 
INGINKAN KULIT GEBU & CERAH? INGIN ATASI MASALAH PARUT, KUSAM DAN TONA KULIT TIDAK SEKATA? ATASI DENGAN ESP, VITAMIN E DAN BCOMPLEX

Bagaimana ESP membantu untuk kulit yang gebu, cerah dan pudarkan parut jerawat?
ESP adalah sumber protein, diperlukan untuk
menghasilkan sel-sel baru bagi kulit. ESP memang satu cadangan terbaik untuk merawat kulit kerana sel kulit akan mati dalam masa 21 hari. Jika sel kulit itu tidak diganti, maka perkara itulah yang menyebabkan kulit menjadi kusam dan tidak bermaya. Lama kelamaan kulit akan menjadi bertompok-tompok dan tidak sekata.

Bagaimana Vitamin E membantu untuk kulit lebih segar?
Vitamin E pula adalah vitamin antioksidan. Vitamin E ini penting untuk menjaga sel-sel agar tidak dirosakkan oleh radikal bebas. Kita memang tak nampak radikal bebas ini tapi kalau kita sentiasa terdedah kepada pencemaran, asap kenderaan, asap rokok maka kat situ la badan kita akan diserang radikal bebas. Sel-sel yang diserang radikal bebas ini akan menjadi tua dengan lebih cepat. Tu yang timbul istilah penuaan sebelum tiba masanya.

Bagaimana Bcomplex membantu untuk meratakan tona kulit

Bcomplex penting baki memperbaiki peredaran darah dalam badan dan meratakan warna tona kulit pada wajah. Tidak timbul lagi masalah kulit wajah yang bertompok-tompok. Yang menariknya lagi, Bcomplex juga membantu dalam menstabilkan hormon badan kita, jadi sesuailah untuk mengurangkan rasa marah atau stress.

Selain mengamalkan supplements, jangan tinggalkan SOLAT lima waktu tau. Air sembahyang tu penyeri kulit dan pemberi cahaya. Jangan lupa juga untuk minum air yang banayk bagi membersihakn toxin dalam badan. Terakhir dari saya, SENYUM dan kita akan kelihatan lebih muda dan lebih cantik. :)0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.