Set Hamil Shaklee Trimester 1: Ibu Kekal Sihat

Tahniah diucapkan kepada ibu-ibu yang berjaya hamil. Set Hamil Shaklee Trimester 1 banyak membantu untuk ibu kekal sihat. Bermulalah juga saat yang paling indah dalam hidup kita. Terdapat banyak perubahan yang perlu dibiasakan dalam trimester pertama kehamilan, jadi belajar satu perkara pada setiap langkah. beringat untuk makan dan rehat secukupnya.


Set kehamilan Shaklee adalah salah satu pilihan yang ada di pasaran, memberikan nutrisi, vitamin dan mineral yang lengkap untuk ibu yang hamil supaya tempoh hamil menjadi lebih manis untuk dikenang. Tambahan lagi, ibu mesti mahu memberikan yang terbaik kepada anak yang dikandungnya. Jadi, pilihlah makanan tambahan yang sudah pasti berkualiti dan memberi banyak manfaat kepada ibu dan bayi.

Fungsi vitamin-vitamin ini:

[1] VitaLea : Multivitamin yang terbaik dengan zat besi. Membekalkan 28 vitamin dan mineral untuk isi kekurangan pemakanan ibu. Zat besi membantu proses pembentukan sel darah merah yang sangat diperlukan ketika mengandung. Zat besi juga berperanan untuk memastikan bayi mendapat semua zat dari makanan ibu, jadi ini akan mengurangkan risiko bayi pra matang dan masalah bayi kurang berat badan.

[2] VitaC : Meningkatkan imun tubuh ibu yang lemah ketika mengandung. Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat.

[3] Bcomplex : Memberi ketenangan dan mengelakkan stress serta keletihan yang dihadapai ketika mengandung. Kandungan asid folik di dalam Bcomplex melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang.

[4] Ostematrix : Membantu mengurangkan masalah ibu mengandung seperti sakit-sakit badan, urat, otot dan saraf, buasir dan sembelit. Juga membantu untuk tidur yang lebih lena.

[5] ESP : Merupakan minuman protein yang mengandungi banyak kelebihan kepada ibu dan bayi dalam kandungan. Ia juga penting untuk membina dan memperbaharui sel-sel tisu dan hormn dalam tubuh. Disamping dalam pembentukan kuku, rambut dan kulit, protein yang berkualiti sangat membantu dalam pertumbuhan yang baik. Disamping memberi tenaga kepada ibu, ESP juga membantu mencantikkan kulit bayi dalam kandungan dan juga  ibu yang hamil itu sendiri.

Prenatal vitamin penting untuk ibu hamil untuk kesihatan yang berpanjangan.

Bukan itu sahaja, anda juga bakal mendapat khidmat nasihat dan bimbingan kesihatan percuma bila anda mendapatkan produk Shaklee dari kami.


Set Hamil Shaklee Trimester 1: Ibu Kekal Sihat

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.