Duo Giveaway By Farhan Kerewx & Cik Hawa

Assalamualaikum


Tekan Banner

Hai korang, Blog Farhan Kerewx & Cik Hawa ada buat GA. Meh le join. 
Duo Giveaway by Farhan Kerewx & Cik Hawa ni disponsor oleh Farhan KerewxHawa Syazana | Nasuha | Sarah | Ana Likes | Nur Khairina | Airis | Aisah AS | Nur Fasihah

Pelbagai hadiah seperti Baju Bali, Set Shawl Cinta Jannah, Novel. Black Shiseido Mask, Gelang, Jam Minion, Kipas Tangan B.A.P, Pin Tudung, String bracelet & banyak lagi. 

Pemenang yang dicari adalah pemenang yang berdasarkan Top referall yang akan mendapat Baju Bali & Perfume Gred AAA. Jadi apa lagi, jom la reramai join GA ni.

*TAMAT: 17/12/2013 MAYBE DILAMBATKAN 25/12/2013, JAM 11:59 MLM

2nd time join Giveaway
Alhamdulillah,
bertemu jua dengan
Duo Giveawat By Farhan Kerewx & Cik Hawa

nak jadi glamour
dan dalam masa yang sama dapat gift..hehe
kena rajinkan diri seket2

Nota: Omega Guard tengah promosi sekarang ni, sangat sesuai untuk ibu hamil trimester kedua dan ketiga. Kenapa ye?
Meh kita semak!!!

Omega Guard Shaklee ini dapat membantu perkembangan sel otak bayi. Ibu bijak zaman sekarang sudah mengetahui kepentingan omega 3 untuk bekalan DHA bagi perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan lagi.

Omega 3 ni banyak terdapat dalam ikan laut dalam seperti sardin, salmon. Tidak cukup dengan hidangan ikan dalam menu harian, supplement Omega Guard Shaklee boleh dijadikan tambahan.

Shaklee Independent Distributor [ID No:888079]
Contact No. 
WhatsApp: 014 509 0435

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.