Jadi Ahli Shaklee : Cara Mendaftar dan Kebaikannya

Cara Mendaftar?

Daftarkan keanggotaan anda bersama Eellee Beauty & Health secara:
 1. membayar pendaftaran dengan hanya RM65 seumur hidup (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit ) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda. Maximum registration adalah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri member kit di branch) ATAU
 2. membuat pembelian 200 points (bersamaan RM660 untuk Semenanjung Malaysia atau RM850 untuk Sabah/Sarawak) untuk keahlian bercuma ATAU
 3. Pembelian 2 botol Vivix untuk keahlian percuma ATAU
 4. Pembelian 3 kotak Collagen untuk keahlian percuma


Pelbagai ganjaran menarik bakal menanti anda.

Mengapa Mendaftar dengan Eellee Beauty & Health ?
 • Bimbingan bersama Kumpulan Elit, Rahsia dan Santai di Facebook
 • Latihan Secara Face-to-Face di kawasan anda
 • 1-to-1 Mentoring dan Coaching
 • Penekanan Amalan Rohani 

Selain dari di atas kelebihan lain yang akan dinikmati antaranya adalah:
 • Member Kit Shaklee (mengandungi manual perniagaan, panduan dan etika dalam memasarkan produk Shaklee)
 • Diskaun, Points dan Komisen (membeli produk Shaklee dengan harga diskaun. Menikmati komisen dari jumlah point yang terkumpul)
 • Kelas Anjuran Shaklee (peluang menyertai kelas produk dan motivasi jualan di cawangan-cawang Shaklee)
Maintain Point & Keahlian

Sekiranya untuk kegunaan sendiri sahaja, tidak perlu untuk maintain point, melainkan anda mahu memulakan bisness dengan Shaklee, anda perlu mendapatkan point tertentu dan maintain point tertentu. Tapi, jika untuk makan sendiri, share dengan saudara mara, tak perlu risau untuk maintain point ataupun minimum purchase.

Wajib buat pembelian setiap bulan ke untuk maintain point?

Tak perlu

Rugi ke saya makan Shaklee tanpa jadi ahli?

Sangat-sangat lah rugi, Kenapa? Sebabnya point belian akan diberikan kepada Ahli Shaklee yang jual Shaklee kepada anda. Beliau akan dapat bonus tunai dan banyak benefit lagi. Kan ke rugi? 


Inilah masanya bagi menukarkan kehidupan biasa anda, kepada sesuatu yang luar biasa. Paling utama, kehendak anda melakukannya.

Tukarkan waktu berehat yang panjang di depan tv kepada meraih keuntungan yang halal dengan produk Shaklee.

Usah terlampau memikir, apa, bagaimana dan berbagai lagi soalan.

Lebih lama masa yang dihabiskan dengan berfikir hanya menaikkan risiko anada tidak membuat apa-apa. Dan akhirnya, hanya penyesalan yang tinggal kerana masa dihabiskan dengan perbuatan yang langsung tidak memberi manfaat.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.