NEW YEAR GIVEAWAY BY LOLLISTA & FRIENDS
http://lollista.blogspot.com/2013/12/new-year-giveaway-by-lollista-friends.html


KLIK BANNER UNTUK JOIN


Senarai hadiah:
2 x RM5 (topup) | 1 x Shawl | 4 x RM10(Total RM40/Cash) | 1x RM5(topup)| 1x Shawl size 1.7m x 0.7m dan losyen Avon

First mini giveaway dianjurkan oleh SimanisLollista dan disponsor oleh Areumdaun Closet, HY Emporium , NurBelleFatin Diana dan Izzati Adila

Tarikh tamat 31 December 2013. Umum pemenang 1 Januari 2014.

Alhamdulillah
Kali ini berkesempatan lagi untuk join giveaway
Sejak akhir-akhir ini, syok pula join giveaway..hehe

Kali ini join new year giveaway by Lollista & Friends pula. ^^

Nota:

 Mengapa Omega Guard BAGUS Untuk Warga Emas?

>> Osteoporosis <<

Kajian menunjukkan bahawa mereka yang mengambil makanan yang tinggi kandungan Omega 3 seperti Omega Guard Shaklee lebih dari kebiasaan mempunyai KEPADATAN TULANG YANG TINGGI pada tulang pinggul. Oleh itu ia boleh membantu mengurangkan potensi osteoporosis.

Terdapat satu lagi kajian menunjukkan kombinasi antara MINYAK IKAN (seperti Omega Guard) + KALSIUM (seperti Ostematrix Shaklee) + PRIMROSE OIL (seperti GLA Shaklee) membantu meningkatkan TAHAP KEPADATAN terhadap golongan warga emas yang mengalami OSTEOPORISIS.

======

Sayangkan ibu bapa?

Kasihan melihat mereka sakit sana sakit sini?

Tak tahu nak hadiahkan apa?

Jawapannya: OMEGA GUARD (juga boleh tambah Ostematrix dan GLA)


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Liyana Madrus
Emel: eelleeyana@gmail.com
SMS/Whatsapp : 014 509 0435


Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. 


Kelebihan Jadi Ahli
http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2013/12/join-ahli-shaklee-dapat-duit-bonus.html


“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.