Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih

Assalamualaikum


Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih di anjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Zara Nurhaidah dan Iluvtour. Siapa yang nak join sila tekan banner di atas :)

Alhamdulillah
Cepat2 join giveaway ni
100 yang terawal akan dapat Bookmark Limited Edition
Best kan?
Boleh letak dalam peberet book^^

NOTA:
**Jawatan KOSONG**

Pengedar SHAKLEE diperlukan!!


Yana nak bagi FREE MEMBERSHIP pada 5 orang yang terawal..TAPI FREE ada SYARATnya yea.. Nak tahu cpt sms/whatsapp (014 509 0435) Yana yea.. 
Boleh juga emailkan ke eelleeyana@gmail.com

Peluang yang ada di dalam Shaklee ini sangatlah besar.. Anda boleh jana 4-5-6 angka SEBULAN.. Bonus2 yang kami dpt nie adalah stiap bulan.. 

dan kami ialah PRODUCT BASE.. bukan HEAD HUNTING... Apa tue?? Kami fokus jual produk.. bukan fokus "MERAYU2" suruh org suruh join.. 

Kami kongsi KEBAIKAN PRODUK.. dan produk SHAKLEE mudah dijual sebab?? the produk speak itself!! Tak perlu cakap banyak. vitamin nie dah 50++ tahun di dalam pasaran.. sekali cuba pasti jatuh cinta!! 

4 comments.. read them below or add one

Mas Zull Mas Zull 11 Januari 2014 1:13 PTG
assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...:)

http://maszull.blogspot.com/2014/01/mini-ga-bookmark-limited-edition-by.html
Eellee Nana Eellee Nana 13 Januari 2014 1:33 PTG
waalaikumussalam..tq mama, good luck too^^

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.