2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDAN


2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDANTekan Banner diatas untuk sertai giveaway ini. Giveaway ini mendapat tajaan daripada Hazwan Hairy, Zara Nurhaidah, Akma Khaieri, Emas Putih, Ieta Mad Sa'ad, Nur Shuhada Abdullah, Julia Jamaludin, Amirul Syahnaz dan Blog Eita. Giveaway ini dianjurkan oleh Nabila Medan.

Top Refferal bakal membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM50. Hadiah bagi kategori cabutan bertuah ialah seperti Wang Tunai RM100, Wang Tunai RM20, Bag, Shawl Satin, Shawl Glitter, Novel, Havoc Tshirt, Geek Tshirt, Wolf88 Tshirt, Topup, Kasut, Rantai dan juga Subang. Sebanyak 15 orang pemenang bertuah dicari bagi memenangi hadiah-hadiah tersebut. Giveaway kali ini mencari seramai 16 orang bagi mendapatkan hadiah dalam kategori top refferal dan juga kategori cabutan bertuah.

NOTA:
Vita-Lea ~ Persediaan untuk ibu yg ingin hamil ~

Vita-Lea merupakan multivitamin keluaran Shaklee yg bagus utk anda. InshaAllah dapat bantu memenuhi keperluan nutrisi anda. Ia membekalkan lebih dari 28 vitamin dan mineral perlu.

Nutrisi yg mencukupi SANGAT PENTING utk ibu yg ingin hamil. Ia juga sebagai persediaan utk melalui fasa perkongsian dgn janin selama 9 bulan.

Uniknya Vita-Lea ini, ia mengandungi FOLATE atau asid folik yg semenangnya PENTING utk kesuburan anda, inshaAllah.

Jika anda sudah hamil, amalkan pengambilan Vita-Lea sepanjang kehamilan, semasa dan selepas berpantang.

Untuk membantu penyerapan yg optimum, anda boleh mengambil serentak dengan Sustained Release Vita C Plus. Vitamin c membantu penyerapan zat besi ke dalam tubuh. Terutamanya jika anda mengalami hemoglobin yg rendah. Di samping ia membantu menguatkan sistem imun anda.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.