Jadi Ahli Shaklee: Group Shaklee Online Melangkah Setapak Lagi

Assalamualaikum, bertemu lagi kita. Tahniah diucapkan kepada anda yang sedang membaca post ini. Anda merupakan antara yang terpilih untuk mengetahui dengan lebih mendalam lagi mengenai group Shaklee kami. Buat anda yang sedang tercari-cari group Shaklee mana yang bagus, mungkin sedikit perkongsian saya ini dapat membantu anda.

Mungkin ini agak klise kan.. setiap kali anda membaca kebaikan menjadi ahli seperti biasa la dapat harga ahli la, coaching group best la bla bla blab la kan..

Tetapi kali ini entry ini memang lain daripada yang lain.. heheheh..

Anda sepatutnya memilih untuk berada di group yang betul dan tepat untuk memastikan proses ‘coaching’ mengenai business ataupun untuk makan sendiri dapat dilakukan. Group Shaklee kami kini melangkah setapak lebih ke hadapan bagi memastikan segala data dan maklumat mampu disampaikan kepada semua ahli yang berdaftar di bawah nya..

Memperkenalkan group Shaklee terbaru kami adalah iReach.

iReach adalah sebuah portal Shaklee yang superb! Mengandungi info dan tips termasuk cara makan vitamin Shaklee, tips2 berkaitan seperti tips kurus, tips menyusu dn banyak lagi. iReach ni dah jadi macam satu library untuk kami. Semua maklumat boleh didapati.


Dengan terbentuk laman web iReach ini (http://ireach.my/member/), memang menunjukkan betapa kami sangat serius dengan bisnes Shaklee bukan setakat menjual mengikut musim sahaja yea. Pengaksesan yang lebih mudah melalui smart phone ataupun tab sememang tiada alasan lagi untuk anda yang berbisnes.


Anda takkan dapat mana-mana tips yang kami kongsikan di sini dalam mana-mana buku perniagaan kerana semuanya adalah hasil pemerhatian & pengalaman kami sendiri yang berkecimpung dalam Shaklee. Justeru, tips & rahsia ini, kami bongkarkan hanya untuk anda ini sebaik-baiknya agar anda sendiri yang dapat manfaatnya.

Gentle Reminder Buat Anda Buat Anda Semua Di Luar Sana
Untuk berjaya dalam Shaklee, anda perlu berada dalam group yang betul
group yang betul adalah group yang merintis anda untuk berjaya. Bukan sekadar teori tapi praktikal.
group yang betul adalah group yang sentiasa update dengan teknologi terkini.

Alhamdulillah, kami berada dalam group yang betul.

Walaupun besar kemungkinan dalam 2-3 tahun facebook tidak kedengaran seperti sekarang, namun ahli-ahli yang berdaftar secara sah di bawah iReach mampu mengakses semua maklumat mengenai Shaklee, coaching, leadership dan sebagainya.

Saya berasa bangga berada di dalam gagasan yang hebat ini dan saya juga inginkan anda semua menyertai bagi mendapatkan manfaat sepenuh terutamanya untuk mereka yang ingin menjana pendapatan bersama Shaklee. Sememangnya Shaklee bukan setakat vitamin untuk membantu orang lain tetapi lebih daripada itu sebenarnya.

Dalam iReach terdapat 4 tahap (level) yang membezakan distributor yang betul-betul serius berbiz ataupun sekadar makan sendiri. Semua di dalam bawah satu bumbung dan penagaksesan mengikut tahap masing-masing.

Tahukah anda iReach itu apa?
Kerana setiap patah perkataan nya membawa maksud tersendiri iaitu:
- i : I/Saya/Aku/
- R: Respect: Hormat menghormati
- E: Excel:Cemerlang
- A: Able: Serba-Boleh
- C: Care: Ambil Berat/Ambil Peduli
- H: Humble: Walaupun hebat, sangat rendah diri


Apa yang penting sekeping hati yang kental dan usaha yang berterusan dan istiqomah. Kerana kejayaan tidak akan datang bergolek tanpa usaha yang setimpalnya.

Kami salah sebuah kumpulan yang bernaung dalam kumpulan empayar Shaklee iReach pimpinan Master Lyna Noh & Master Zainul Anuar yang sangat komited untuk sentiasa menerajui empayar Shaklee.

Jom menjadi sebahagian ahli di bawah gagasan yang hebat ini. Hanya mendaftar RM75 seumur hidup sahaja dan anda akan berdaftar di bawah iReach.

Saya pernah tanyakan diri saya soalan ini:

Bahagiakah hidup kita jika kita dapat berkongsi kebaikan dan menambah nilai bukan sahaja dalam kehidupan keluarga sendiri bahkan juga menambah nilai kehidupan dalam kehidupan keluarga lain dan pada masa yang sama anda juga berpeluang menjana pendapatan?

Alhamdulillah. Saya berada di lorong yang betul.
Anda bagaimana?

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.