7 Persoalan Popular Cinch Shake Mix Shaklee: Kini Terjawab!

Bulan ini merupakan promosi Cinch Shake Mix. Berikut saya kongsikan persoalan yang sering menjadi tanda tanya.

Soalan 1: Adakah pengidap kencing manis / diabetes boleh mengambil Cinch Shake Mix?
Cinch Shake Mix adalah ber-indeks glisemik yang rendah (22) dan sesuai untuk pengidap diabetes. Cuma, pengidap diabetes perlu karbohidrat kompleks dalam pelan diet mereka.

*Dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil apa-apa produk makanan tambahan untuk kepastian.

Soalan 2: Adakah ibu mengandung & menyusu boleh mengambil Cinch Shake Mix?Mix?
Ibu mengandung dan menyusu tidak digalakkan berdiet kerana kehamilan dan penyusuan memerlukan nutrien yang lebih terutama kalori.

Namun, wanita hamil dan menyusukan anak juga boleh menggunakan Shaklee Cinch ™ Shake Mix sebagai sumber tambahan kualiti protein diet, kalori dan nutrien penting. Walau bagaimanapun, Pelan Kehilangan Cinch ™ Inch untuk menurunkan berat badan adalah tidak digalakkan untuk digunakan semasa mengandung dan ibu-ibu menyusu perlu mendapatkan nasihat daripada pembekal penjagaan kesihatan mereka.

Soalan 3: Bolehkah kanak-kanak ambik Cinch Shake Mix ini?
Langkah berjaga-jaga. Produk ini tidak bertujuan untuk digunakan sebagai pengganti makanan untuk bayi dan kanak-kanak di bawah usia 13 tahun. Shaklee Cinch ™ Inch Loss Program tidak direka untuk merawat kanak-kanak berlebihan berat badan dan obes.

Ibu bapa yang ingin menggabungkan produk Cinch dalam rancangan penurunan berat badan untuk kanak-kanak perlu mendapatkan nasihat daripada pakar kanak-kanak mengenai penggunaan potensi Rancangan bagi memenuhi keperluan kanak-kanak. Sebagai sebahagian daripada diet yang sihat secara keseluruhan, Shaklee Cinch ™ Shake Mix sendiri boleh selamat digunakan oleh kanak-kanak sebagai snek sihat atau suplemen untuk makanan mereka.

Soalan 4: Cara terbaik minum Cinch Shake Mix?
Seperti yang boleh didapati pada canisternya, Cinch Shake Mix terbaik bila diambil bersama susu rendah lemak. Ini kerana gandingan Cinch Shake dan susu rendah lemak memberi profil nutrisi yang mencukupi dan penggunaan protein & leucine yang optimum.

Pengambilan ubat gantian tiroid (levothyroxin) dan Shaklee Cinch ™ Shake Mix pada masa-masa yang berasingan.

Soalan 5: Apakah perbezaan Cinch Shake Mix dengan ESP?
Cinch Shake Mix membekalkan lebih banyak asid amino (termasuk leucine) dalam setiap hidangan. ESP tiada kandungan leusine di dalam hidangannya.

Soalan 6: Adakah Cinch Shake Mix mengandungi kafein?
Cinch Shake Mix adalah caffein-free, kecuali perasa Latte kerana ia menggunakan perasa kopi asli. Kandungan kafein kurang dari 1 mg untuk setiap hidangan.

Soalan 7: Beza Cinch dengan produk penurunan berat badan lain?
Cinch Shake Mix mengandungi formula istimewa iaitu leucine yang menjaga otot. Sesetengah produk kurus merosakkan otot dan menyebabkan kehilangan berat badan akibat kekurangan jisim otot. Keadaan ini menyebabkan berat badan bertambah kembali bila dah tak ambil produk tersebut. Berbeza dengan Cinch Shake yang menjaga jisim otot. Otot yang sihat membantu dalam pembakaran kalori.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.