21 Testimoni Vitamin C Yang Ohsem

Antara supplement Shaklee yang paling popular untuk kecantikan ialah Sustained Release Vitamin C. Vitamin C Shaklee ini terkenal dengan ciri-ciri Pelepasan Berperingkat (Sustained Release) iaitu banyak membantu ramai orang dalam kesihatan dan juga untuk kulit.Ramai sangat pengguna Vitamin C Shaklee ini berpuasa hati dan akan berulang kali repeat order

Berikut testimonials hebat daripada pengguna Vitamin C Shaklee.

Testimoni 1: Jerawat hilang dan kecut.Testimoni 2: Kulit tangan tidak lagi panas, kering, menggelupas selepas basuh baju dan pinggan.Testimoni 3: Kulit cerah, parut Jerawat cepat hilang.Testimoni 4: Kulit rasa segar sahaja.Testimoni 5: Dengan vitamin C, jerawat surut dan tiada lagi parut.Testimoni 6: Senang nak makeup, kulit licin.Testimoni 7: Kulit muka cerah, jeragat berkurangan.Testimoni 8: Jarang sangat dah kena ulcer dengan Vitamin C.Testimoni 9: Sakit tekak dan rasa batuk hilang.Testimoni 10: Luka cepat sembuh.Testimoni 11: Ulcer boleh hilang.Testimoni 12: Kulit muka lembut.Testimoni 13: Perut selesa, kepala tak rasa berat dah.Testimoni 14: Luka cepat sembuh dalam pantang, jerawat susah nak naik.Testimoni 15: Demam reda dan sembuh.Testimoni 16: Selsema kejap je hilang.Testimoni 17: System imun lebih kuat.Testimoni 18: Demam dan sakit tekak reda.Testimoni 19: Tiada lagi hidung tersumbat dan bersin.Testimoni 20: Tiada lagi masalah selsema.Testimoni 21: 3 hari selsema semasa preggy hilang, best!Alhamdulillah, ramai yang rasai kesan positive dengan mengambil Vitamin Shaklee. Vitamin ini jimat sehingga penggunaan 6 bulan dengan harga hanya RM92.50. 

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.