5 Kelebihan Beli 2 Botol Vivix Shaklee

Jangan lepaskan peluang beli 2 botol vivix. Banyak kelebihan beli 2 botol vivix Shaklee ini.Dengan pembelian 2 botol vivix shaklee anda bakal mendapat:

1. FREE membership- membership shaklee biasanya anda kena bayar RM70 tapi if anda beli 2 botol vivix shaklee, anda tidak perlu buat bayaran untuk membership

2. CASHBACK- dengan pembelian 2 botol vivix, anda layak untuk mendapat cash bonus secara automatik

3. Penjimatan 30%- bila anda beli 2 botol vivix, anda akan dapat sehingga 30% penjimatan untuk product2 shaklee yg lain. If sedara awak-awak semua berminat, anda boleh tawarkan pada mereka dan sudah tentulah anda layak untuk berbisnes dgn shaklee.

4. FREE sebotol VITALEA IRON FORMULA-yang ni shaklee bermurah hati untuk berikan secara PERCUMA. Dan multivitamin ni sangat penting untuk tubuh badan kita. Jangan tak tahu org dewasa juga perlukan vitamin dan harga vitalea ni berharga RM88.75

5. FREE postage - dengan pembelian 2 botol vivix anda dapat free postage

6. Discount 5% - sempena promosi YES, harga untuk 2 botol vivix akan dapat discount sebanyak 5%

5 Kelebihan Beli 2 Botol Vivix Shaklee

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.