GLA Bantu Cepat Hamil Dengan Izin Allah

Untuk wanita yang dah lama mendirikan rumah tangga, tetapi masih belum dikurniakan rezeki untuk mendapat seorang cahaya mata, anda bolehlah mencuba GLA Shaklee.


Ini kerana, menurut kajian yang telah dijalankan, GLA ini mempu membantu wanita untuk hamil dengan izin Allah.

1. GLA sebenarnya mempunyai banyak kebaikan


GLA (asid gamma linolenik) membantu untuk mengurangkan gejala sindrom prahaid dan membantu dalam pengeluaran cecair kualiti subur serviks. Asid gamma linolenik (GLA) ditukar kepada bahan seperti hormon yang dipanggil prostaglandin E1 yang mempunyai ciri-ciri anti-radang dan juga boleh bertindak sebagai pencair darah dan membesarkan saluran darah. Ciri-ciri anti-radang GLA membantu melegakan kesakitan dan kekejangan.

2. GLA dan PMS (Sindrom Prahaid)


GLA juga mempunyai kesan ke atas gejala sindrom prahaid dan memberi kesan kepada lendir serviks. Jika anda mengalami sindrom prahaid (PMS), ia mungkin kerana anda kekurangan GLA. Antara sindrom PMS adalah senggugut, stress dan keletihan.

Ini tips kalau nak lawan sakit senggugut tanpa sebarang pain-killer; selamat, semulajadi & sihat!

3. GLA dan Proses Hamil


GLA membantu wanita untuk menghasilkan lebih subur cecair serviks yang berkualiti dan lebih subur. Cecair serviks menjadi subur, nipis, berair, jelas dan 'elastik' dan mudah membantu sperma untuk melalui rahim, tiub fallopio dan telur. Cecair serviks ini juga membantu sperma untuk terus hidup sehingga lima hari di dalam tiub fallopio, sekali gus membolehkan proses hamil berlaku walaupun walaupun hubungan dilakukan bukan masa ovulasi berlaku.

Jika cecair serviks anda adalah tebal, coklat atau kering, ia boleh menghalang persenyawaan. Sesetengah wanita mengalami cecair serviks yang sangat kering sekaligus menghalang pembentukan cecair serviks yang subur.

Jika anda mempunyai masalah seperti itu, anda disarankan minum banyak air dan mengambil GLA dalam membantu pengeluaran cecair serviks subur wanita.

GLA Bantu Cepat Hamil Dengan Izin Allah

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.