Ibu Kekal Cergas Bertenaga Ketika Hamil Walaupun Berpuasa

Pengalaman pertama kali mengandung dan hamil adalah sangat istimewa. Alhamdulillah, Yana terpilih untuk menerima ujian dan menanggung segala pahit manis cabaran sepanjang mengandung baru-baru ini.

Sepanjang mengandung ini, hampir 100% berubah. Hormon berubah, mood pun berubah. Yana juga perlukan tenaga yang lebih untuk melakukan aktiviti harian.

Walaupaun baru pertama kali mengalami pengalaman tersebut, ianya sesuatu yang sungguh sukar untuk diucapkan dengan kata-kata. Pengalaman Yana ini tidaklah seberapa jika nak dibandingkan dengan ibu-ibu yang telah banyak kali mengalami pengalam mengandung.

Apa yang boleh Yana katakan ialah kita sebagai ibu mengandung kena kuat semangat. Macam-macam cabaran yang mendatang.

Yana terpanggil untuk berkongsi video di bawah ini dengan ibu-ibu semua. Sahabat kita ini mengandung anak yang ke 4 dan sangat letih berpuasa tetapi yang membuatkan Yana kagum ialah beliau boleh berpuasa sampai30 hari Ramadhan.

 

Sepanjang mengandung baru-baru ini, Yana amalkan makan ESP Shaklee untuk bantu Yana lebih bertenaga. Walaupun Yana hanya bekerja dari rumah, Yana perlukan tenaga juga untuk uruskan urusan harian di rumah.ESP Shaklee adalah protein yang mempunyai glisemik index yang rendah. Keterangan lanjut mengenai ESP, boleh KLIK SINI.

Yana amalkan minum ESP pada setiap pagi. ESP ini sangat membantu Yana untuk kenyang lebih lama.

Testimonial
Ramai yang telah merasai kehebatan Shaklee terutama ESP. Anda pun harus cuba. Tak cuba, tak tahu bagaimana kesannya kan?

Hanya bancuh 3 sudu setiap pagi dan anda akan rasai perbezaannya.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.