Telekung Reehans Pilihan Muslimah untuk selesa beribadat

Pada masa kini, semakin banyak usahawan pakaian mula terlibat dalam penghasilan telekung untuk dijadikan sebagai pilihan Muslimah dalam beribadat. Di entry kali ini, Yana ingin memperkenalkan Telekung Reehans pilihan muslimah yang boleh anda miliki.

Pemilihan telekung yang bersesuaian adalah perlu kerana sebagai muslimah, kita perlu menitik beratkan pemakaian kita agar ibadat kita dapat dilaksanakan dengan sempurna. Lagi-lagi sebagai seorang muslimah, had aurat yang lebih luas daripada lelaki memerlukan kita lebih berhati-hati memilih pakaian untuk solat, dan Reehans hadir dengan penyelesaian iaitu Telekung Reehans pilihan muslimah.

Sebelum kita melangkah lebih jauh, jom kita berkenalan terlebih dahulu dengan Telekung Reehans pilihan muslimah ini.

Inovasi pertama Telekung Reehans ini adalah untuk memenuhi tuntutan muslimah pada zaman moden ini dalam mencari pakaian yang praktikal, selesa untuk beribadah.

Proses penghasilan telekung ini dilakukan dengan teliti dan kemas untuk memenuhi kualiti yang bagus dan dapat beribadah dengan yakin.

Telekung Reehans pilihan muslimah ini adalah sangat praktikal dan menggunakan material yang berkualiti iaitu English Cotton dan Italian Valentro yang selesa untuk dipakai.

Cepat dapatkan Telekung Reehans sekarang dan inshaallah anda semua akan jatuh cinta dengannya. Ibadah Selesa, In Sha Allah Hidup Ceria.

Telekung Reehans menjadi pilihan muslimah ini ada pelbagai jenis dan variasi. Ini dapat memberikan pilihan kepada kita untuk memilih telekung yang sesuai dan selesa untuk beribadah.

Reehans menggunakan variasi jubah sebagai telekung dan juga masih mengekalkan konsep telekung.

Antaranya ialah Telekung Jubah Reehans Nur, Telekung Jubah Reehans  Balqis, Reehans Rania Telekung, Reehans Balqis Telekung.

telekung reehans pilihan muslimah
Telekung Reehans Pilihan Muslimah


Tak sabar rasanya nak dapatkan Telekung Reehans pilihan muslimah ini. Telekung Reehans ini juga sangat sesuai untuk dijadikan hadiah buat isteri, ibu, ibu mertua dan juga adik beradik perempuan.

Tidak dinafikan juga, Telekung Reehans pilihan muslimah ini juga boleh dijadikan hantaran semasa majlis perkahwinan. Untuk pengantin yang masih mencari barang apa lagi yang nak diletakkan di atas dulang hantaran, sudah semestinya Telekung Reehans adalah salah satu yang menjadi pilihan.

Telekung Reehans 

Yana sendiri pun tak mahu melepaskan peluang untuk memiliki Telekung Reehans pilihan muslimah ini. Jika anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut lagi berkenaan Telekung Reehans pilihan muslimah ini dan seterusnya membuat tempahan, anda bolehlah menghubungi:

PENTING!!!
    Info Lanjut dan Tempahan
    WhatsApp/Tel: +6011-14481591
    Email: reehanstelekung@gmail.com
    Facebook: Reehans Telekung
    Website: www.reehans.com

Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah dianjurkan oleh HasrulHassan.com, ditaja utama oleh Reehans Telekung Muslimah Eksklusif Istimewa serta tajaan bersama Lyssa Faizureen, Pakej Percutian Murah, serta Cheap and Budget Car Rental Kuala Lumpur

{ 16 comments.. read them below or add one }

Expandroiders Expandroiders 17 Ogos 2015 8:59 PTG
Semoga berjaya dalam kontes ini... Salam kenal... :) cheer
sensasi2020 sensasi2020 17 Ogos 2015 10:39 PTG
Salam perkenalan... semoga diantara kita ada yang berjaya menjadi pemenang.
sensasi2020 sensasi2020 22 Ogos 2015 10:20 PTG
Semoga berjaya dengan kontest Seo Telekung Reehans pilihan Muslmah. Saya datang dari kontest yang sama untuk menyokong dan harapan saya agar antara kita ada yang diistihar sebagai pemenang.
Fadzi Razak Fadzi Razak 28 Ogos 2015 1:03 PG
Cantik telekung balqis tu. bercorak macam tu. sebelum ni tak pernah terfikir nak pakai telekung bercorak. tapi nampak balqis tu macam menarik. senang nak pakai pulak tu. memang kena sangat ayat Telekung Reehans Pilihan Muslimah tu
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN 31 Ogos 2015 12:22 PG
As-Salam. Terima kasih kerana sudi sertai kontest ini.
Saya terima penyertaan ini.

Good Luck.
Eellee Nana Eellee Nana 31 Ogos 2015 8:53 PG
Wassalam. Terima kasih sudi singgah di sini. Semoga rezeki memihak kepada kita semua :)
Eellee Nana Eellee Nana 31 Ogos 2015 8:55 PG
Semoga berjaya buat pihak tuan juga. Tak sangka ramai blogger seo yang menyertai kontest 'reehans telekung pilihan muslimah' ini.
Eellee Nana Eellee Nana 31 Ogos 2015 8:57 PG
Yup. Ianya pasti memudahkan pemakai telekung reehans pilihan muslimah ini
Eellee Nana Eellee Nana 31 Ogos 2015 8:59 PG
Wassalam. Sama-sama Sifu Hasrul. Terima kasih kerana sudi singgah di Blog Yana ni.
Hajar Shikin Hajar Shikin 1 Oktober 2015 6:57 PTG
Moga jenama reehans telekung ini dapat menjadi salah satu pilihan oleh muslimah masa kini

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.