Advertorial

Assalamualaikum wbt.

Hari ini saya ingin berkongsi mengenai peluang menempah post advertorial di Blog Eellee Beauty Dot Com. Di bawah ini saya kongsikan sedikit sebanyak mengenai trafik dan reach blogpost saya.Bilangan Pageview

Sehingga tarikh ini 20 November 2014, blog ini telah mencatatkan bilangan halaman dibaca sebanyak 100, 000 lebih sepanjang beroperasi. Blog Eellee Beauty kini berjaya mencatatkan lebih 30,000 halaman dibaca setiap bulan!

Statistik Pageview di Eellee Beauty Dot Com
Statistik PengunjungSekiranya diamati screenshot di atas, trafik di blog ini adalah 100% organik tanpa bantuan booster dari fanpage post atau trafik berbayar. Kebanyakan trafik kami berasal dari enjin carian google dan ini membuktikan bahawa blog Eellee Beauty sangat mesra SEO dan pemilihan template kami yang berkesan.

Blog ini juga mencatatkan kedudukan teratas dan muka hadapan di enjin carian google untuk beberapa keyword penting.


cara hilangkan whitehead
Tempat ketiga halaman pertama untuk keyword "cara hilangkan whitehead'Susun atur yang kemas dan template yang responsive.


Penting!!!

Sebanyak 15% pembaca kami adalah merupakan mobile reader yang mana ianya terdiri daripada Android sebanyak lebih 10% manakala lebih 5% adalah dari iPhone.

Sekiranya anda berminat untuk beriklan dan menempah slot Advertorial, jangan risau kerana Blog kami sangat responsive untuk mengadaptasi saiz paparan peranti pembaca mobile iaitu iOS dan Android.

Paparan versi dekstop Eellee Beauty dot com


Paparan Versi Mobile (iOS)
Berminat untuk ber advert bersama kami? Hubungi kami di eelleeyana@gmail.com