Daftar Ahli Shaklee

Berikut adalah cara untuk mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE

1. Yuran Keahlian
Untuk mendaftar AHLI SHAKLEE, ada 2 pilihan yg disediakan untuk anda samada bayar yuran keahlian RM75(semenanjung) atau RM85 (sabah sarawak) termasuk pos atau pilihan kedua adalah dengan mendaftar secara FREE MEMBERSHIP. Pendaftaran adalah seumur hidup asalkan dalam setahun tu anda buat pembelian walaupun sebotol zink yang berharga RM33.

a) Bayaran yuran RM75 (semenanjung) dan RM85 (sabah sarawak)
Pendaftaran dengan yuran sebanyak RM75 (semenanjung) dan RM85 (sabah sarawak) ini boleh dilakukan bila anda nk jadi ahli shaklee tanpa membuat sebarang pembelian. Pendek kata hanya nk daftar sahaja. Andai kata anda nak terus buat pembelian contoh 1 tin ESP, anda sudah layak untuk dapat harga ahli dan penghantaran akan terus dilakukan oleh pihak SHAKLEE bersama dengan manual kit ( buku produk, senarai harga buku resit dan flyers)

b) Keahlian secara PERCUMA
Keahlian secara percuma boleh didapati sekiranya anda ingin mendaftar sekaligus nak beli barang dalam jumlah lebih kurang RM660 atau bersamaan dengan 200 point. Contohnya anda nk beli set menyusu 3M dan kawan2 anda pun nk beli juga, sehingga total up cukup 200 point maka automatik anda layak untuk dapat keahlian PERCUMA.

OK dah tahu mengenai yuran, langkah seterusnya adalah anda hanya perlu bagi maklumat berikut untuk didaftarkan

2. Maklumat yang diperlukan
Nama:
IC:
Alamat Tetap:
Alamat Semasa:
Alamat Surat Menyurat:
No Tel:
Email:
Nama Suami:
IC suami:
No acc (simpanan atau semasa)

Bagaimana? Berminat untuk join menjadi sebahagian dari ahli group saya? Boleh hubungi saya di talian berikut

Liyana Madrus (ID : 888079)
No.Tel: 014 -509 0435
Email: eelleeyana@gmail.com